01 oktober 2013

Plus goodiebag (nieuws, 2013)

KORTING OP TICKETS THRILLER FEST

De Spanningsblog schreef eerder dat entreekaarten voor Thriller Fest in Eindhoven best stevig geprijsd waren: voor maar liefst 75 euro kan de rechtgeaarde thrillerfanaat zich op 2 november een dag lang laven aan de verhalen, typische humor en wijsheden van Britse thrillerauteurs. Nu, met nog een maand te gaan voordat het feest in de Lichtstad losbarst, biedt de organisatie korting op de kaartjes aan. Maar dan moet je wel met z'n vieren komen. 

Wie nu vier tickets boekt, betaalt er maar drie. Een korting van 75 euro dus. Voor omgerekend € 56,25 per persoon krijgt men toegang tot alle programma-onderdelen van het Thriller Fest, een lunch, een borrel en de kans om Britse thrillerschrijvers als Nicci French, S.J. Watson en R.J. Ellory te ontmoeten. Na afloop ligt er een goodiebag met een thriller op de bezoeker te wachten.

Voor het dag- én avondgedeelte geldt eveneens deze korting. Normaal kost zo'n ticket 110 euro, maar ook hier is het vier bestellen, drie betalen. Een korting van..., juist, 110 euro.Voor meer informatie: www.thrillerfest.nl

Geen opmerkingen: