19 oktober 2013

Gesignaleerd 257 (nieuws, 2013)

vers van het mes!

LINCOLN CHILD - DE VLOEK

Bij uitgeverij Boekerij verschijnt 'De vloek', een avonturenthriller van Lincoln Child.

Porter Stone is de beroemdste schatgraver ter wereld. Archeologen spreken er schande van, maar kunnen zijn geweldige vondsten niet ontkennen. Nu is Stone in het geheim begonnen aan zijn grootste project ooit. Hij meent dat het graf van de eerste Egyptische farao Narmer zich in een immens moeras in noord-Soedan bevindt. Ze zoeken Narmers kroon: de legendarische dubbele kroon van het oude Egypte.

De hightech opgraving wordt geplaagd door angstaanjagende ongelukken en de medewerkers beginnen te fluisteren over een eeuwenoude vloek. Stone haalt professor Jeremy Logan erbij om het mysterie te ontrafelen. Maar Logan vindt alleen maar meer mysteries... en meer gevaar.

Lincoln Child (1957) is auteur van thrillers, sciencefiction en avonturenromans. Met Douglas Preston samen publiceerde hij negentien thrillers. 'De vloek' is Childs vijfde solothriller. Child woont en werkt in Morristown, New Jersey.

Lincoln Child - De vloek. Vertaling: Marjolein van Velzen. Uitgeverij Boekerij, 272 pag., € 19,95. ISBN: 978 902 256 617 6.

Geen opmerkingen: