18 september 2012

Van de transfermarkt (nieuws, 2012)

CARGO HAALT VAN DER KEMP BINNEN

Thrillerschrijfster Heleen van der Kemp heeft besloten haar boeken uit te geven bij uitgeverij Cargo. Haar nieuwe, derde boek 'Onschendbaar' zal in het najaar van 2013 verschijnen. Haar eerdere thrillers 'Blond 15' en 'Afrekening' verschenen bij De Crime Compagnie, voorheen uitgeverij Verbum crime. Vandaag tekende Van der Kemp een contract voor boek 3 en 4 bij Cargo.

In 'Onschendbaar' is de hoofdrol opnieuw weggelegd voor rechercheur Britt Franken, een politievrouw met talent voor het profilen van zware misdadigers. Van der Kemp liet deze week op Facebook weten dat ze in het kader van haar research voor het nieuwe boek een dag heeft meegedraaid bij de recherche Hollands Midden.

Heleen van der Kemp is 37 jaar en werkt als communicatieadviseur bij detacheerder Yacht. In februari 2010 debuteerde ze bij uitgeverij Verbum crime met de thriller 'Blond 15'.

Uitgeverij Cargo stelt blij te zijn met de komst van Van der Kemp. ,,Wij zijn er zeer trots op dat we Heleen van der Kemp mogen verwelkomen bij Cargo. Ze is een getalenteerde auteur en haar hoofdpersonage Britt Franken staat wat ons betreft een lange en veelbelovende toekomst te wachten'', aldus hoofdredacteur Marjolein Schurink. de overeenkomst met Heleen van der Kemp is gesloten na bemiddeling van literair agent Chris Kooi.

Geen opmerkingen: