24 maart 2010

Vast wel...

KAN HET BETER?

(Door Peter Kuijt)

,,Dat kan beter, kerel'', schijnt chef de mission Henk Gemser te hebben geroepen nadat schaatscoach Gerard Kemkers zijn pupil Sven Kramer via Hoevelaken de verkeerde baan in stuurde en zo een gouden plak op de tien kilometer tijdens de Winterspelen liet liggen.

Tja, alles kan beter.

Het is waar, zelfs De Spanningsblog kan beter. Deze site bestaat op woensdag 14 april drie jaar. Een mooi moment om de boel eens te heroverwegen. Plakken we er nog minstens een jaar aan vast? Op die vraag kan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bevestigend worden geantwoord.

Maar hoe moet De Spanningsblog verder gaan? Moet deze site buigen voor de commercie (een enkeling zegt dat dat al het geval is door alleen al het vermelden wat uitgeverijen brengen) met alle toeters (advertenties) en bellen (prijsvragen, weggeefacties) van dien? Of moet de onafhankelijkheid van dit als liefhebberij gestarte blogje te vuur en te zwaard worden verdedigd? Sterker nog, kan het wat de lezer betreft nog wel wat kritischer?

Het zijn vragen waar alleen de regelmatige bezoeker (waarvoor hartelijk dank) van deze pleisterplaats voor thrillerfans het antwoord op kan geven. Ziet u verbeterpuntjes? Wat zijn de sterke kanten (al zijn het er maar een paar...) van deze site? Wat zou de lezer graag meer op deze site willen tegenkomen? En wat kan absoluut minder?

De redactie van De Spanningsblog zou het in hoge mate waarderen als u uw mening daarover kenbaar zou willen maken. Let wel, het is geen prijsvraag, er zit dus geen fraai boekenpakket of de heilige belofte van een vijfsterrenrecensie aan vast. Maar wellicht kan het naar aanleiding van uw adviezen en tips met De Spanningsblog nog beter. Serieuze reacties naar het mailadres kuijt1@xs4all.nl zullen zeker ter harte worden genomen. Op of rond de derde verjaardag van deze site zal hier gemeld worden wat er zoal aan raadgevingen is binnengekomen.

Geen opmerkingen: