28 juli 2008

Dodelijke obsessie (nieuws, 2008)

OPWARMERTJE VAN STEPHEN KING

Stephen King-adepten kunnen de komende weken hun hart ophalen. Het nog niet eerder gepubliceerde verhaal 'N.' van de Amerikaanse horrormeester is vanaf vandaag in de vorm van een videoserie te bekijken - op de website of de mobiele telefoon.

'N.' zal worden opgenomenin de nieuwe verhalenbundel 'Just After Sunset' van Stephen King, die vanaf 11 november te koop is. Maar om het publiek alvast lekker te maken is er een opmerkelijk initiatief gestart: een 25-delige videoserie als een soort 'graphic novel' waarbij de weergave is aangepast voor het kleine scherm van de mobiele telefoon.

Het verhaal gaat over een psychiater die aan dezelfde dodelijke obsessie begint te lijden als de patiƫnt die hij onder behandeling heeft. De eerste episode is vandaag al op NisHere.com te bekijken. Via deze website en via iTunes zullen ot 25 augustus op elke werkdag nieuwe episodes beschikbaar komen. Via iTunes kosten de video's 0,99 dollar voor een bundel van vijf episodes of 3,99 dollar voor de complete serie. De afleveringen hebben een lengte van 2 minuten. Bekijken op de mobiele telefoon is alleen mogelijk via de mobiele diensten van CBS.

(Bron: Computer Idee)

1 opmerking:

charlesdentex zei

Weet je zeker dat die foto niet eentje van Jos van Cann is?