10 december 2012

Van pad geraakt (nieuws, 2012)

OOK THIJS RÖMER ZIET DAGLICHT

Langzaam maar zeker wordt steeds meer bekend wie tot de cast behoort van de film 'Daglicht', naar de met de Gouden Strop bekroonde thriller van Marion Pauw. Acteurs Thijs Römer (nu te zien in de film 'Alles is Familie') en Derek de Lint voegen zich bij hun Daglicht-collega's. Römer speelt de van het rechte pad geraakte Peter van Benschop en Derek de Lint vertolkt de rol van zijn vader, de zakenman Twan Benschop. Dat heeft distributeur Benelux Film Distributors bekendgemaakt.

Naast Römer en De Lint hebben ook Jaap Spijkers, Victor Löw en Matteo van der Grijn rollen in 'Daglicht'. Angela Schijf speelt de advocate die ontdekt dat haar moeder, een rol van Monique van de Ven, nog een zoon heeft, gespeeld door Fedja van Huêt. Löw speelt de baas van Iris en Spijkers speelt een collega-advocaat.

De opnamen van 'Daglicht' zijn in volle gang. De film wordt geregisseerd door Diederik van Rooijen. 'Daglicht' moet in april in de bioscopen draaien. Op de foto staat schrijfster Marion Pauw (tweede van links) tussen Fedja van Huêt, Angela Schijf en Monique van de Ven.

Geen opmerkingen: