18 december 2022

Teaser (nieuws, 2022)

Kok, vrouw en minnaar
Mooi nieuws voor de fans van Esther Verhoef. Via Facebook en Instagram kondigde ze de lancering van haar nieuwe thriller aan. Het boek heet Alter Ego en ligt eind maart in de boekhandel.


Haar uitgeverij Prometheus heeft nog niets gemeld van Verhoefs nieuwe boek. In de voorjaarsbrochure staat geen letter over Alter Ego

Van de schrijfster zelf komt tot dusver ook weinig informatie over haar nieuwe boek. Het enige wat zij op social media wil vrijgeven is de volgende teaser: 'Een sterrenkok, zijn jonge vrouw ...en haar minnaar.' Daar moeten de fans het mee doen, maar Verhoef, Gouden Stropwinnaar in 2016 met Lieve mama, belooft binnenkort meer nieuws.

Alter Ego is de vijftiende thriller van Esther Verhoef. Eerder verschenen Onrust (2003), Onder Druk (2004), Rendez-Vous (2006), Chaos (2006), Close-up (2007), Ongenade (2008), Alles te verliezen (2008), Erken mij (2009, geschenkboekje), Déjà vu (2010), Overkill (2013), De kraamhulp (2014), Lieve mama (2015), Façade (2019) en De nachtdienst (2021). Volgens haar eigen website zijn er 2,6 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. 

UPDATE 28 december: Inmiddels is wat meer bekend over de verhaallijn. De uitgeverij meldt het volgende op haar website: 'Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens. Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.

Geen opmerkingen: