08 december 2022

Gesignaleerd 570 (nieuws, 2022)

Manon Boot - Klem
Bij uitgeverij Boekscout is onlangs de psychologische thriller Klem verschenen. Schrijfster Manon Boot, contentspecialist bij de brancheorganisatie voor apothekers KNMP, laat het verhaal zich afspelen zo vlak voor kerst in Zweden

Het pittoreske Kärebro in Zweden beleeft een zeer bevlogen kerst als door een samenloop van omstandigheden een gestoorde man vrij spel heeft in de stad.

Sigrid Lundberg en haar familie proberen de spannende laatste week van het jaar te overleven en zoveel mogelijk mensen te helpen. Ze kruipen daarbij meermaals door het oog van de naald. Redden ze het tot het einde van het jaar en kunnen ze ontsnappen uit de klauwen van een op wraak beluste Silas Lindgren?

Manon Boot is een kersverse alumna van de Master Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. 'Ik vertel al verhalen sinds ik kan schrijven', aldus Boot. 'Opstellen van vijf kantjes op de basisschool werden bij mij minstens vijftien kantjes. Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik drie boekjes geschreven.' Klem is Boots vierde boek. 

Boot begon in 2021 een boekenclub. Ze heeft ook een Instagram-account waarop ze voornamelijk boekgerelateerde content deelt (@manon.leest). 

Geen opmerkingen: