03 april 2013

Chatsessie (nieuws, 2013)

BALDACCI SIGNEERT E-BOEKEN

De Amerikaanse thrillerauteur David Baldacci is volgende week voor het eerst in vijf jaar weer in Nederland. Hij signeert onder meer het e-boek van zijn nieuwe thriller ‘De aanslag’ bij Bol.com. Dat is een primeur voor Nederland, meldt Boekblad.

Baldacci is donderdag 11 april bij Bol.com voor een chatsessie. Ook zet hij dan zijn handtekening. Die wordt dan digitaal bewerkt en toegevoegd aan het e-pubbestand van 'De aanslag'. Iedereen die tot het verschijnen van de thriller over huurmoordenaar Will Robie op 23 april het e-boek bestelt, krijgt deze versie. Daarna levert Bol.com weer het gewone e-boek.

Op dezelfde dag ontmoet Baldacci ‘s middags op het kantoor van Arbeiderspers | A.W. Bruna boekhandelaren en medewerkers van de uitgeverij. De uitgeverij biedt hem dan de eerste exemplaren aan van de nieuwe titels uit de Dyslexie-reeks: bestsellers in het voor dyslectici geschikte dyslexia-lettertype. Baldacci zet zich via zijn Wish You Well Foundation in voor laaggeletterdheid.

‘s Avonds treedt Baldacci op in de bibliotheek van Nieuwegein, op een avond georganiseerd in samenwerking met boekhandel Manschot. Op de andere dagen wordt de Amerikaan ge├»nterviewd door de Nederlandse en Vlaamse pers. 

(Bron: Boekblad)

Geen opmerkingen: