11 februari 2010

Weer eens wat anders (nieuws, 2010)

FASHIONABLE NOORT

De maand februari kan niet meer stuk voor Saskia Noort. Sleepte ze vorige week in Parijs de publieksprijs Prix SNCF du Polar in de wacht met de Franse vertaling van haar bestseller 'De Eetclub', deze week werd duidelijk dat ze de best geklede thrillerschrijfster van Nederland is.

Noort eindigde weliswaar op de tiende plaats van een door modeglossy Jackie uitgeschreven wedstrijd, feit is dat geen enkele auteur boven haar eindigde. En dat wapenfeit steekt ze mooi 'in the pocket'. De glamour doet definitief zijn intrede in het thrillergenre, laat dat duidelijk zijn. Voor de statistieken: de eerste plek ging naar Leontine Borsato, actrice, presentatrice, columniste en de vrouw van. Op de tweede plaats eindigde GTST-actrice en RTL4-presentatrice Lieke van Lexmond. RTL5-presentatrice Nikkie Plessen maakt de top drie compleet.

Via twitter meldde Noort over haar verschijning: 'Een kruising van Sharon Stone en Kim Catrall, dat is weer eens wat anders'. Het is niet duidelijk of de omschrijving van haar zelf afkomstig was of van iemand anders.

Geen opmerkingen: