15 februari 2010

Manuscript (nieuws, 2010)

NIEUWE ESTHER VERHOEF 'AL EENS GEZIEN'

Op de website van haar uitgeverij Anthos schreef Esther Verhoef vorig jaar juli nog dat ze, na alle media-aandacht rond haar geschenkboekje voor de Maand van het Spannende Boek, even niets meer van zich zou laten horen. Zij en haar man Berry, met wie ze de hardboiled Escober-thrillers schrijft, lieten zich maar wat graag in het zwarte gat glijden.

,,Op de bodem liggen talloze voedingskiemen voor nieuwe boeken, ik heb ze daar al zien liggen: een Esther Verhoef én een nieuwe Escober'', schreef Verhoef. Ze beloofde even niets van zich te laten horen. ,,We mailen niet, we pakken de telefoon niet op, we komen nergens opdagen. We zijn er niet. Misschien een halfjaar, misschien een jaar of langer zal niemand iets van ons horen.''

Maar nu komt Esther Verhoef toch weer met wat nieuws op de proppen. Ze werkt hard aan het manuscript van een nieuwe 'literaire thriller', haar vierde na 'Rendez-vous', 'Close-up' en 'Alles te verliezen'. Een werktitel is er al, zo twitterde ze vandaag: 'Déjà vu', wat zoveel betekent als 'al eens gezien'. De thriller moet in september van dit jaar in de winkel liggen.

1 opmerking:

Jürgen zei

Grappig, Déjà vu, dat was ook de werktitel van Alles te verliezen... zie: http://www.ezzulia.nl/interviews/escober.html, ofwel al eens gezien. ;-)