17 januari 2014

Zielloos en Zuidas (nieuws, 2014)

HARTMAN EN STENGER IN EERSTE LITERAIRE THRILLER SALON

Corine Hartman
Corine Hartman en Patty Stenger zijn de eerste twee gasten in de eerste editie van de Literaire Thriller Salon. Zoals eerder gemeld vindt dit evenement plaats op zondag 16 februari in het proeflokaal van brouwerij De Prael (Oudezijds Armsteeg 26) in Amsterdam. Hartman zal er haar nieuwe Jessica Haider-thriller 'Zielloos' presenteren. Verder praten de gastvrouwen, de schrijfsters Carla de Jong en Annet de Jong met debutante Patty Stenger over haar thriller 'Zuidas', waarvan de filmrechten verkocht waren nog voor het in de winkel lag. DWDD-boekenpanellid Wim Krings presenteert zijn thrillertips van de maand.

Voorafgaand aan deze eerste thrillersalon is er een kort interview met Carla de Jong, over het initiatief van de thrillersalon en haar nieuwe boek dat die week verschijnt. Na afloop van de 'salon' is er gelegenheid voor napraten, borrelen, boekverkoop en signeren door de auteurs.

Vier weken later, op de derde zondag van maart (de 16de) is 'de onbetwiste koningin van de Nederthriller’ Saskia Noort te gast. Van haar laatste thriller 'Debet' zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Schrijfster en AD-journaliste Ellen den Hollander vertelt over haar derde spannende boek 'Noodtoestand'. De volgende Thriller Salons zijn op 13 april en 18 mei. De programmering daarvan wordt later bekendgemaakt. 

1 opmerking:

'Graag Gelezen', mijn boekenblog zei

Wow, als ik maar wat dichterbij woonde ! Wat zou ik heerlijk daar naartoe kunnen gaan .