10 juli 2009

Deur op slot (nieuws, 2009)

DE CREW IS VERGIFTIGD, WAT NU?

Sinds de terreuraanslagen van 11 september 2001 is in elk vliegtuig de deur naar de cockpit afgesloten. Maar van wie moet er redding komen als blijkt dat alle bemanningsleden van een toestel zijn vergiftigd? Van de groep Britse ex-militairen die op de vlucht zijn voor MI5 en toevallig aan boord zijn misschien?

Ziedaar het uitgangspunt van 'Bold Action', het thrillerdebuut van de Britse schrijver Charlie Charters. Het boek verschijnt in juli 2010 op de Engelse markt. Uitgeverij Hodder & Stoughton heeft de auteur voor een nog onbekend bedrag vastgelegd voor het schrijven van twee thrillers.

De uitgever beschrijft Charters' boek als 'de ultieme terrorismeshow, die zich voltrekt terwijl de hele wereld toekijkt, blogt en twittert'. Het boek zou verplichte kost zijn voor fans van Tom Clancy, Jack Higgins, Tom Cain en Andy McNab. Ook roemt de uitgever Charters' kennis van militaire zaken, de geloofwaardige plot en de nagelbijtende finale. Charters' tweede thriller moet in 2011 in de winkel liggen.
Of het boek ook in Nederlandse vertaling zal verschijnen, is niet bekend.

(Bron: Bookseller.com)

Geen opmerkingen: