29 maart 2022

Wordt verwacht 517 ( nieuws, 2022)

M. is back   Op 28 april verschijnt bij Uitgeverij Cargo de thriller Klopjacht van James Patterson. Hierin gaat Alex Cross de confrontatie aan met de man die hem en zijn familie al jaren volgt.


De vrienden Alex Cross en John Sampson staan op het punt om samen de ruige wildernis van Montana in te trekken als ze worden opgeroepen bij een moordzaak in Washington. Samen met Ned Mahoney storten ze zich op het onderzoek, zich niet bewust van het veel grotere kwaad dat dreigt.

M., de mysterieuze moordenaar die Cross al jaren achtervolgt, is weer opgedoken en lijkt ongrijpbaarder dan ooit. Het spoor leidt ze dieper de wildernis in, waar Cross en Sampson als opgejaagd wild hun krachten moeten bundelen, en hun overlevingsdrang moeten inzetten.

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef de zeer succesvolle thrillerreeksen: Alex Cross en The Women's Murder Club. James Patterson woont en werkt in Florida.

Klopjacht (oorspronkelijke titel Fear no evil) is het 29ste deel in de Alex Cross-serie. De eerste, Slaap, kindje slaap, verscheen als Along came a spider in 1992. 

Geen opmerkingen: