24 maart 2022

Gesignaleerd 542 (nieuws, 2022)

Stefano Siggia - De ijzeren schaduw
Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 29 maart De ijzeren schaduw van Stefano Siggia. 'Een intrigerende Eerste Wereldoorlog-thriller', aldus de uitgever.

In dit thrillerdebuut volgt de lezer oorlogsvlieger Melbourne Summers, die afreist naar Brussel nadat zijn broer vermoord is tijdens een geheime missie.

Het verhaal
1915. Oorlogsvlieger Melbourne Summers krijgt bericht dat zijn broer vermoord is tijdens een geheime missie in bezet België. Hij deed onderzoek naar de IJzeren Schaduw. Dan ontvangt Melbourne een anonieme brief met cryptische boodschappen die de sleutel vormen tot de aard van de IJzeren Schaduw.

In de voetsporen van zijn broer reist hij naar Brussel. Daar wacht hem niet alleen de schokkende waarheid over zijn broer, maar hij ontdekt ook dat de IJzeren Schaduw een veel groter gevaar vormt dan iemand ooit had kunnen bedenken.

Stefano Siggia zet volgens de uitgeverij al sinds zijn kindertijd verhalen op papier. Hij is van Italiaanse afkomst maar groeide op in Bangladesh, Italië, China en Duitsland. Momenteel woont hij in België, waar hij werkt als antiwitwasspecialist.

Lees hier alvast een fragment.

Geen opmerkingen: