06 oktober 2021

Vijandige overname (nieuws, 2021)

Berlijn in de herfst  Bij uitgeverij HarperCollins Holland verschijnt op 17 november de nieuwe thriller van Evi Dekker, Stormachtig Berlijn

Speelde in Dekkers vorige thriller Zomers Madrid de jonge moeder Lara de hoofdrol, in haar nieuwe thriller is die weggelegd voor ene Suzanne dan wel Zoë. 

Zij begint steeds meer naam te maken als grensverleggend interieurontwerpster. Haar inspiratie haalt ze uit het bruisende Berlijn, waar ze minstens eens per maand komt om indrukken op te doen. ’s Nachts gaat ze er helemaal los in de clubs, waar iedereen haar kent als Zoë.

Jarenlang weet ze haar twee levens gescheiden te houden. Totdat ze door een man wordt aangesproken bij haar echte naam. Hij blijkt akelig veel van haar te weten en maakt al snel duidelijk wat hij wil: haar bedrijf overnemen, met haar erbij.

Suzanne moet vechten voor haar onafhankelijkheid tegen deze meedogenloze tegenstander…

Volgens haar uitgeverij is Evi Dekker (1986) een telg uit een vooraanstaande zakenfamilie uit het westen van het land. Omdat ze als cultureel attachée werkt op een Nederlandse ambassade in de Europese Unie, gebruikt ze een pseudoniem.

Geen opmerkingen: