01 oktober 2021

Gesignaleerd 525 (nieuws, 2021)

Marja Boomstra - Slangengif  Bij uitgeverij Loft Books is de psychologische thriller Slangengif verschenen. Schrijfster Marja Boomstra laat hierin de jonge Floor spannende avonturen beleven in Egypte en Riyad.

De jonge, onzekere fotografe Floor vertrekt naar Egypte om met haar collega Veronica een brochure te maken voor een reisbureau. Tijdens de groepsrondreis valt het Floor op dat Veronica erg geheimzinnig doet en zij en de reisleider lijken geen onbekenden van elkaar te zijn.

Floor gaat op onderzoek uit en komt erachter dat hun mysterieuze medereiziger Rayan hen, maar ook haar scherp in de gaten houdt.

Hamadi, een man die ze via Facebook kent, blijkt eveneens in Caïro te verblijven en hij staat erop Floor te ontmoeten.

Wanneer Veronica gewond raakt en er zelfs een dode valt, besluit de reisorganisatie vervroegd door te reizen naar Riyad, de woonplaats van Hamadi. Floor voelt dat er iets voor haar verborgen wordt gehouden en ontdekt dat haar leven op het spel staat. Waarom is ze werkelijk meegevraagd op deze reis en ziet ze nog kans om te ontsnappen?

Marja Boomstra (1960), geboren te Harlingen en woonachtig te Weert, heeft volgens haar website 'een kleurrijke en afwisselende carrière' binnen maatschappelijke organisaties, zoals gemeentelijke instellingen en jeugdzorg. De auteur werkte onder meer in aandachtswijken van Den Haag en Venlo en als projectleider voor het internationale programma Youth at Risk/Uncommon Results Inc. Voor Boonstra, die een handvol boeken op haar naam heeft staan, is het belangrijk om in contact te staan met haar lezers. Haar schrijfstijl wordt bestempeld als meeslepend, ongrijpbaar, vol cliffhangers en plottwist.

Loft Books is een jonge e-only uitgeverij van Nederlandstalige feelgoodromans en thrillers, onderdeel van uitgeefconcern Ambo|Anthos. Loft Books brengt naar eigen zeggen 'unieke, toegankelijke easy-reads en thrillers in uitsluitend digitale uitgave: alle titels verschijnen enkel als ebook en/of audiobook tegen scherpe prijzen'.

Geen opmerkingen: