18 mei 2017

Voor onbepaalde tijd (nieuws, 2017)

Uitstel nieuwe thriller Loes den HollanderOnderuitgehaald, het nieuwe boek van Loes den Hollander, dat op 1 juli zou verschijnen is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De echtgenoot van de schrijfster, Harry, is ernstig ziek. Al haar aandacht en tijd is momenteel gericht op het herstel van haar man.

Uitgeverij De Crime Compagnie heeft besloten om in plaats van Onderuitgehaald het Dossier Metselaer voor de eerste keer in zijn geheel uit te geven. Loes den Hollander schreef deze miniserie in 2015.De zomeromnibus met daarin de thrillers Aangetast en Genadeklap telt ruim 600 pagina's en zal op 1 juli in de boekhandel liggen.

Over Dossier Metselaer: De dag waarop het tien jaar geleden is dat Lieve Metselaer na haar balletles vlak bij haar huis door een automobilist werd doodgereden, nadert. Alle betrokkenen, haar ouders Gideon en Rifka, stiefzusje Tamara en de veroorzaker van het ongeluk, verwerken dat op hun eigen manier.

Maar er is iemand die wil dat de volledige waarheid over het ongeluk dat Lieve het leven kostte boven tafel komt. Iemand die alle intriges wil onthullen. Kunnen de Metselaers de eenheid binnen het gezin bewaren? Zijn ze opgewassen tegen de dreigingen? Of hebben ze misschien hun eigen geheimen?

Geen opmerkingen: