21 september 2011

Gesignaleerd 63 (nieuws, 2011)

vers van het mes!

JUDITH VISSER - TIME-OUT

Bij uitgeverij Boekerij is deze week 'Time-out' van Judith Visser verschenen, het zesde boek en vierde thriller van deze Rotterdamse schrijfster. De thriller is voorzien van zogeheten 'mobile tags', codes die met een smartphone zijn te scannen, waarna de gebruiker op een site terechtkomt waar extra informatie (foto's, een geschrapte scène) staat.

Schrijfster Kimberley Franklin heeft in haar man Manuel haar grote liefde gevonden, tot zij hem een schokkend geheim uit haar verleden opbiecht. Hij is zo onaangenaam verrast dat hij een 'time-out' in hun relatie wil en voor onbepaalde tijd naar zijn familie in Duitsland vertrekt.

Spoedig na het vertrek van Manuel loopt Kim Martine, een vriendin van vroeger, weer tegen het lijf. Terwijl Kim treurt over haar huwelijk en ze geregeld bij Martine haar hart uitstort, overkomt haar ook nogal wat pech: haar auto wordt gestolen en ze krijgt een ernstig ongeluk. Martine werpt zich op als haar reddende engel en luisterend oor. Maar is zoveel pech wel toeval? En waarom wil Manuel niet op Kims sms’jes antwoorden?
Langzaam komt Kim achter een afschuwelijke waarheid…

Judith Visser (1978) debuteerde met 'Tegengif' en 'Tinseltown'. Haar derde boek 'Stuk' werd genomineerd voor de Gouden Strop. Daarna schreef zij de thrillers 'Oversteken' en 'Trip'.

Judith Visser - Time-out. Uitgeverij Boekerij, 249 pag., € 17,95

Geen opmerkingen: