11 juni 2009

Stap in een bestseller (nieuws, 2009)

Wandelen door 'Alles te verliezen'  Wie na het lezen van Alles te verliezen van Esther Verhoef nieuwsgierig is geworden naar de 'vestingstad' Heusden, waar hoofdpersoon Claire woont, wordt zondag 14 juni op zijn of haar wenken bediend. Dan organiseert het Heusdens Buro voor Toerisme een speciale rondleiding door Heusden, de locatie van Verhoefs bestseller.

In anderhalf uur leren de deelnemers de omgeving kennen waar Esther Verhoef het verhaal van Claire, Harald en de kinderen heeft gesitueerd. Zo komt u langs de plek van Haralds makelaarskantoor.

De rondleiding wordt verzorgd door een deskundige gids aan de hand van passages uit het boek. Esther Verhoef heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze rondleiding.

De rondleiding begint om 14.00 uur vanaf het Bezoekerscentrum in de vesting, Pelsestraat 17. De kosten bedragen 3,50 euro per persoon. Reseveren kan tot en met zaterdag 13 juni. Voor meer informatie en/of reserveren: Heusdens Buro voor Toerisme, tel. 0416 662100. e-mail: info@hbtheusden.nl, website: www.hbtheusden.nl en www.rijkheusden.nl.

Geen opmerkingen: