27 mei 2009

MonnikenwerkHET ZIJN ER NOGAL WAT...

De redactie van De Spanningsblog heeft zich een tijd lang het hoofd gebroken over de vraag hoe de vele schrijvers die hier op de site worden besproken zo overzichtelijk mogelijk kunnen worden gerangschikt. Na lang wikken en wegen en ruim een maand huisvlijt (lees: verdomd lastig monnikenwerk) hoopt de redactie met deze verwijzing een zo bevredigend mogelijke oplossing te hebben gevonden. En passant heeft een schoonmaak van de blog plaatsgevonden. Ruim honderd 'posts' zijn tijdens de 'renovatie' als niet ter zake doend gesneuveld.

Alle, ruim driehonderd auteurs waarover De Spanningsblog heeft geschreven, staan nu alfabetisch gerangschikt. Een aparte rubriek is gemaakt met berichten en achtergrondverhalen over de thrillerprijzen Gouden Strop en Diamanten Kogel. Daaronder staan alle nieuwsverhalen over misdaad in relatie tot schrijvers en misdaadboeken in het algemeen.

De link naar het overzicht is ook te vinden onder het blokje rechtsboven onder de titel '...en gij zult vinden...' en bij 'Labels' onder 'Alle auteurs op een rijtje'. Het is misschien wat dubbelop, maar er zijn ook nu eenmaal meerdere wegen die naar Rome leiden.

De redactie van De Spanningsblog

1 opmerking:

Unknown zei

Peter: Chapeau! Fabelhaft! Kudo's voor dit mooie liefdewerk!