17 oktober 2017

Magische elementen (nieuws, 2017)

Jacob Vis zoekt de jeugd op


Jacob Vis geniet bekendheid als auteur van diverse succesvolle thrillers. Met De zwarte duivel won hij in 2014 de Vlaamse thrillerprijs De Diamanten Kogel. Nu heeft de auteur uit Kampen het boek De Elfenboom geschreven, speciaal voor de jeugd. Het is een boek met magische elementen, meldt zijn uitgeverij.

De Elfenboom gaat over een boswachtersdochter met de naam Anna. Op een dag redt ze de Elfenprins en hij besluit haar naar Elfenland te toveren. Daar blijkt dat het Elfenras aan het uitsterven is. Om ze te redden, moet Anna een speciale Elfenboom zien te vinden. Zal haar dit lukken?

Jacob Vis was tot 2001 werkzaam als bosbouwer en zijn keuze om te schrijven over magische bomen is dan ook iets dat erg bij hem past. Met zijn ervaring als thrillerauteur, weet hij volgens uitgeverij Ellessy de spanning ook voor de jeugd goed op te bouwen. Klik hier voor een leesfragment.

Momenteel werkt Vis aan verschillende projecten. In het voorjaar van 2018 kunnen we een nieuwe thriller verwachten. Ook is hij bezig met het uitschrijven van tips om boeken te schrijven.

Geen opmerkingen: