10 maart 2021

Wordt verwacht 484 (nieuws, 2021)

Naar Alabama  Bij uitgeverij Cargo verschijnt op 22 april de thriller Dubbelspel van James Patterson. Het is het achtentwintigste deel in de serie rond psycholoog Alex Cross.


Wanneer in een auto de half ontblote lichamen van een socialite en een highschooldirecteur worden gevonden, wordt deze brute daad direct breed uitgemeten in de media.

Kay Willingham was rijk en beroemd, en de ex-vrouw van de Amerikaanse vicepresident. Randall Christopher was een gewaardeerd directeur vol politieke ambities, met een vrouw en kinderen. Alex Cross kende beide slachtoffers goed, vooral Kay, die ooit zijn patiƫnt was. En misschien wel meer.

Terwijl voormalig collega John Sampson het spoor van Randall Christopher volgt, worden Alex Cross en FBI-agent Ned Mahoney in het onderzoek naar Kay naar Alabama geleid. In een wereld vol corruptie en geheimen zal Cross een keuze moeten maken tussen het vertrouwen dat in hem gesteld wordt of het vertrouwen in zijn eigen gezonde verstand.

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef de zeer succesvolle thrillerreeksen: Alex Cross en The Women's Murder Club. James Patterson woont en werkt in Florida.

Geen opmerkingen: