10 oktober 2018

Finetunen (nieuws, 2018)

Esther Verhoef schaaft aan 'Passe-partout'Als alles volgens plan verloopt, ligt vier jaar na Lieve mama, de nieuwe thriller van Esther Verhoef in de winkel. De schrijfster maakte via Twitter bekend dat de eerste versie van haar nieuwe boek is afgerond. 

De nieuwe thriller van de auteur die titels als Déjà vu, Rendez-vous en Close-up op haar naam heeft staan, heet Passe-partout. Het boek verschijnt in de eerste helft van 2019 bij uitgeverij Prometheus. 'De komende maanden neem ik de tijd om het verhaal te finetunen', aldus Verhoef op Twitter.

Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Ze heeft dertien romans en thrillers en tientallen dierenboeken op haar naam staan. In 2009 schreef ze Erken mij, het geschenkboekje van de Maand van het Spannende Boek. Van haar psychologische thrillers en romans werden 1,9 miljoen exemplaren verkocht. De in Noord-Brabant wonende schrijfster won onder andere de NS Publieksprijs, de Diamanten Kogel en de Gouden Strop.Geen opmerkingen: