05 april 2018

Wordt verwacht 434 (nieuws, 2018)

Amber jaagt met bedrog en zwendel op perfect leven


'Een verslavend debuut vol onverwachte wendingen.' Dat is de conclusie van bestsellerauteur Karin Slaughter na het lezen van Het perfecte leven van mevrouw Parrish van Liv Constantine. Dit thrillerdebuut van twee zussen verschijnt op 24 april bij uitgeverij HarperCollins Holland.

Amber Patterson heeft maar één doel: de perfecte Daphne Parrish – rijk, mooi en getrouwd met de al even perfecte Jackson Parrish – van haar troon stoten en haar leven overnemen. Daphnes geld, huis, status, man: Amber zal niet rusten voor ze het allemaal bezit.

En dus haalt Amber alles uit de kast om haar doel te bereiken: manipulatie, bedrog en zelfs zwendel. Het perfect leven van mevrouw Parrish wordt door de uitgever bestempeld als een ingenieuze en fascinerende psychologische thriller. Met name 'de wisseling van perspectief, de smakelijke plotwendingen en de buitengewoon goedgeschreven personages' worden geroemd.

Liv Constantine is de schrijversnaam van de twee Amerikaanse zussen en auteurs Lynne en Valerie Constantine. Ze wonen drie staten bij elkaar vandaan, maar dat heeft ze er niet van weerhouden samen een thriller te maken: FaceTime en e-mails vergemakkelijken de boel. Hun gave voor het bedenken van verhalen zit volgens de zussen in de familie. Hun Griekse grootmoeder was er ook zeer bedreven in.

Het perfecte leven van mevrouw Parrish komt naast de VS vooralsnog in 21 andere landen uit, waaronder Nederland, Denemarken, Duitsland, Spanje, Zuid-Korea, Rusland, Griekenland en Brazilië.

Geen opmerkingen: