24 januari 2017

Transfer (nieuws, 2017)

LOES DEN HOLLANDER NAAR DE CRIME COMPAGNIE

Bestsellerauteur Loes den Hollander is overgestapt naar De Crime Compagnie. Den Hollander debuteerde tien jaar geleden bij Karakter Uitgevers met haar thriller Vrijdag die meteen een bestseller werd.

In de afgelopen jaren verschenen ruim 25 titels van haar hand en zijn in totaal meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Ook schreef zij in 2013 de geschenknovelle voor de Maand van het Spannende boek.

Sinds mei 2015 geeft De Crime Compagnie de ebooks van Loes den Hollander uit en nu komen daar dus ook de papieren boeken bij. Uitgever Ilse Karman: 'Loes past als geen ander in ons fonds van met name vrouwelijke thrillerauteurs. Karakter heeft Loes heel succesvol als merknaam in de markt gezet en wij hebben er veel zin in om haar trouwe schare fans uit te gaan breiden met nieuwe lezers.'

Eind april verschijnt, zoals eerder aangekondigd, Pijngrens bij uitgeverij Karakter. In juli zal haar nieuwste thriller Onderuitgehaald door De Crime Compagnie op de markt worden gebracht. Loes den Hollander neemt ook haar backlist mee naar haar nieuwe uitgeverij.

Bron: De Crime Compagnie

1 opmerking:

Sherry zei

Ja dit bericht kreeg ik binnen. Ik ben zo blij ��