06 oktober 2008

En hij blogde voort....


DE DUIZENDSTE....!!!

Zelfs in tijden van grote crises en klimaatverandering gaat de redactie van De Spanningsblog onverdroten - en onbezoldigd - verder. Met het bericht over de twee James Bonds die elkaar met boeken beconcurreren, is vandaag de DUIZENDSTE bijdrage op De Spanningsblog geplaatst!

Dit spannende stukje van cyberspace is in april 2007 gestart en telt nu inmiddels meer dan vijfhonderd nieuwsberichten, een kleine driehonderd recensies, bijna honderd interviews, zo goed als twintig columns en een dertigtal achtergrondverhalen. En nog steeds is De Spanningsblog onafhankelijk, oftewel vrij van reclame en al te nauwe betrekkingen met uitgeverijen. Hier dus geen 'grandioze' weggeefacties van 'spectaculaire' thrillers of oplichtende banners van 'gegarandeerde' bestsellers. Daarvoor verwijs ik u graag naar andere sites...

Op deze plek past een woord van dank aan mijn collega's 'uit het vak', van wie ik recensies en interviews mocht en mag plaatsen. Zonder hun inbreng zou De Spanningsblog nooit zo'n grote, kleine speler tussen de thrillersites zijn geworden.

Op deze plek ook een woord van dank aan de lezers van De Spanningsblog. Een groot aantal van hen - zelfs schrijvers! - vertoeft elke dag wel eventjes op de site om te kijken of er weer wat 'nieuws' staat. Voor mij reden om voorlopig nog lang niet het bijltje er bij neer te gooien.

Schroom niet als u zou willen reageren op deze nieuwe mijlpaal. Felicitaties, schouderklopjes, Fortis-aandelen en luchtkussen kunt u sturen naar de redactie. De leukste zullen een plaatsje krijgen in de rechterbalk van de blog. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Peter Kuijt

Geen opmerkingen: