27 maart 2024

Gesignaleerd 620 (nieuws, 2024)

Nicci French - Stemmen in het duister



Bij uitgeverij Ambo|Anthos verschijnt op 2 april de nieuwe thriller van het Britse auteursduo Nicci French. In Stemmen in het duister beleeft Nancy een nieuwe start, die niet direct in de smaak valt.

Nancy North en haar vriend Felix zijn net ingetrokken in een nieuwe, goedkopere, flat, die Felix heeft gevonden terwijl zij ziek was. Nancy heeft kort geleden een acute psychose gehad.

Nu is ze er weer bovenop, maar ze voelt zich nog breekbaar. Hier kan ze verder herstellen. Ook al is het wat vervallen en aan de verkeerde kant van de stad voor Nancy, het flatje is een nieuwe start voor hen beiden.

Maar al vanaf de eerste dag heeft ze geen goed gevoel over de nieuwe plek en merkt ze dat het weer slechter met haar gaat.

Als ze tegen buurvrouw Kira opbotst, die in hetzelfde pand woont, valt haar direct op dat Kira erg angstig is. De volgende dag wordt het lichaam van Kira in haar flat gevonden, Nancy is er daardoor van overtuigd dat het huis geheimen herbergt. De andere bewoners, de politie weigeren dat te erkennen.

Kan rechercheur Maud O’Connor deze zaak oplossen?


Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met Het geheugenspel. Al ruim een kwart eeuw zijn ze niet weg te denken uit de thrillerwereld. Fans van het duo die een gesigneerd exemplaar van Stemmen in het duister willen hebben, kunnen zich melden bij Bol.com of Boekenwereld. Wil je een gesigneerd exemplaar op naam ontvangen? Bestel dan via boekhandels Paagman, Blokker of Wagner.

Geen opmerkingen: