31 januari 2023

Uit de jaren 80 (nieuws, 2023)

Aanval op NobelprijswinnaarBij uitgeverij The House of Books verschijnt in maart een nieuwe thriller van Camilla Läckberg. Koekoeksjong is een nieuw deel in de Fjällbacka-serie.

Twee verschrikkelijke gebeurtenissen doen Fjällbacka op haar grondvesten schuddden.. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Bauer, de Nobelprijswinnaar voor literatuur, wordt aangevallen op het eiland waar hij het tiende boek in zijn wereldberoemde serie schrijft.

Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau van Tanumshede storten zich op beide zaken.

Ondertussen verdiept Erica Falck zich in een cold case: de moord op een transgender vrouw in de jaren 80. Langzaam realiseert ze zich dat het verleden onlosmakelijk verbonden is met het heden...

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van de Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.


Geen opmerkingen: