03 januari 2023

Vervallen landhuis (nieuws, 2023)

Een onschuldig spelletje....Bij uitgeverij Volt verschijnt op 14 februari de thriller Het middernachtspel van Caroline Mitchell. Het is het eerste deel van een reeks thrillers die zich in het dorpjes Slayton afspelen.

Het is maar een onschuldig spelletje. Toch?

Wanneer je de deur opent voor de Schaduwman,
verberg je dan met een kaars waar je maar kan.
Zorg ervoor dat hij je niet ziet,
nders verlaat je het huis niet…

Op 31 oktober 1994 vond er een afschuwelijk familiedrama plaats in Blackhall Manor in het dorpje Slayton. Vijfentwintig jaar later gaan vijf meisjes op Halloween naar het vervallen landhuis om het Middernachtspel te spelen, een griezelig spelletje waarbij de deelnemers zich moeten verstoppen voor ‘de Schaduwman’ en alle regels precies moeten volgen als ze het huis nog levend willen verlaten… De volgende dag komen maar vier meisjes thuis.

Wanneer rechercheur Sarah Noble de melding krijgt dat er een meisje vermist is lijkt er eerst geen aanleiding tot paniek – ze is vast gewoon bij vrienden – maar al snel blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Naarmate de mysterieuze gebeurtenissen zich opstapelen wordt het steeds onduidelijker wat er in Slayton aan de hand is. Wat het ook is, het kan niets met het Middernachtspel en de Schaduwman te maken hebben. Toch?

Caroline Mitchell is van Ierse komaf, maar woont al jaren in de plaats Lincoln in Groot-BrittanniĆ«.  Ze werkte voorheen als rechercheur bij de politie. Wereldwijd heeft ze inmiddels 1,5 miljoen boeken verkocht. Haar boeken zijn genomineerd voor de International Thriller Awards. Haar inspiratiebronnen zijn Stephen King en Dean Koontz

Geen opmerkingen: