20 januari 2023

Gesignaleerd 572 (nieuws, 2023)

Lisa Gardner - Een stap te verOp 9 maart verschijnt bij Uitgeverij Cargo Een stap te ver, een nieuwe thriller van de Amerikaanse schrijfster Lisa Gardner. 'Een onvoorspelbare thriller', zegt collega-auteur Karin Slaughter. ‘Een serie moorden, een geweldig FBI-team en een ongewoon meisje op zoek naar wraak. Deze thriller heeft het allemaal.’

Frankie Elkin heeft een talent voor het opsporen van vermiste personen. Maar wat als die persoon niet gevonden wil worden?

Timothy O’Day kent de uitgestrekte natuur van Wyoming als geen ander. Maar wanneer hij met vrienden gaat kamperen, verdwijnt hij midden in de nacht zonder een spoor achter te laten.

Frankie Elkin weet niets van de wildernis, maar ze weet wel hoe ze vermiste personen moet vinden. Dus wanneer ze hoort dat Timothy’s vader een laatste zoektocht naar zijn zoon organiseert, meldt ze zich bij het team, ook al zit daar niemand op haar te wachten.

Als ze vervolgens toch samen met het reddingsteam de bergen in gaat, wordt al snel duidelijk dat iets of iemand wil voorkomen dat ze verder trekken. Terwijl de tijd begint te dringen, gaat Frankie met het team de strijd aan tegen het kwaad dat zich schuilhoudt in mens en wildernis. En ondervindt al snel wat er gebeurt als ze een stap te ver gaan.

Lisa Gardner is een van de meest succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Haar boeken worden in dertig landen vertaald en er werden meer dan 22 miljoen exemplaren verkocht. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in The New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.

Geen opmerkingen: