25 mei 2022

Gesignaleerd 549 (nieuws, 2022)

Anna Downes - Het schaduwhuis
Op 31 mei verschijnt bij uitgeverij De Fontein de thriller Het schaduwhuis van Anna Downes. De van oorsprong Britse actrice debuteerde twee jaar geleden met het succesvolle Het veilige huis.

Voor haar kinderen heeft een moeder alles over...


Wanneer Alex met haar twee kinderen in Pine Ridge aankomt, is ze van plan om het leven een nieuwe start te geven. Deze idyllische, van de wereld afgezonderde gemeenschap lijkt er de perfecte plek voor.

Maar wanneer ze voor haar huis dozen met sinistere inhoud begint aan te treffen, verdwijnt Alex’ gemoedsrust. Ze krijgt verhalen te horen over gebeurtenissen in Pine Ridge van jaren geleden. Verhalen die haar griezelig bekend voorkomen, en nu lijkt de geschiedenis zich te herhalen.

Alex beseft dat als ze haar kinderen wil beschermen, ze het gevaar in Pine Ridge onder ogen moet komen...

Anna Downes werd geboren in Sheffield, studeerde drama aan Manchester University voor ze een plaats won aan de Royal Academy of Dramatic Art en van Sheffield naar Londen verhuisde vanwege haar acteercarrière. Ze is onder andere te zien geweest in EastEnders en Dalziel and Pascoe.

Haar debuut Het veilige huis verscheen in juli 2020 tegelijkertijd in Australie, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Daarna volgden vertalingen in andere landen.

Lees hier een fragment. 

Geen opmerkingen: