28 mei 2022

Gesignaleerd 552 (nieuws, 2022)

Christian Frascella - De lange nacht van Contrera        Bij uitgeverij Brooklyn verschijnt op 31 mei de thriller De lange nacht van Contrera van Christian Frascella. Na Het is te koud om te sterven en Al is de misdaad nog zo snel het derde avontuur van privédetective Contrera
.

Privédetective Contrera moet weer aan de bak om een aantal zaakjes op te lossen in de smoezelige, Turijnse wijk Barriera de Milano. En dat terwijl hij worstelt met zijn persoonlijke leven. Dan wordt iemand doodgeschoten en een vriend van Contrera is hoofdverdachte.

Op een mistige avond in november worden er in een eettent in de multiculturele wijk Barriera in Turijn twee mannen doodgeschoten. Heel toevallig bevindt privédetective Contrera zich op de plaats delict.

Zijn vriend Eddie blijkt hoofdverdachte en er rest Contrera niets anders dan zo snel mogelijk de dader te vinden, voordat de zaken een desastreuze wending nemen. Ook omdat barman Sergione een burgerwacht heeft opgetrommeld om de orde in de wijk te herstellen.

Christian Frascella (1973) werd geboren en groeide op in Turijn. Hij schreef meerdere romans en kinderboeken. Eerder verschenen in vertaling Het is te koud om te sterven, het eerste deel in de reeks romans met privédetective Contrera in de hoofdrol en Al is de misdaad nog zo snel…. Frascella woont en werkt in Rome.

Lees hier de recensie van Het is te koud om te sterven

Geen opmerkingen: