20 mei 2022

Wordt verwacht 521 (nieuws, 2022)

De grootste vervalser aller tijden  Bij uitgeverij A.W. Bruna verschijnt op 19 juli Het zwarte boek van de uren, een nieuw deel in de reeks De witte stad. Schrijfster Eva García Sáenz de Urturi biedt de lezer een mix van thriller, cultuur en geschiedenis, belooft de  uitgever. 

Wat als je moeder de grootste vervalser van oude boeken aller tijden was?


Victoria, 2022. Voormalig inspecteur Unai López de Ayala - alias Kraken - krijgt een anoniem telefoontje dat alles zal veranderen aan wat hij denkt te weten over zijn familie.

De profiler heeft een week de tijd om het legendarische Zwarte boek van de uren te vinden, een exclusief bibliografisch juweel, en dan zal zijn moeder niet sterven.

Zijn moeder, die al tientallen jaren op het kerkhof rust. Hoe is dat mogelijk?

Er volgt een race tegen de klok tussen Victoria en Madrid om het belangrijkste criminele profiel van zijn leven te maken, een profiel dat het verleden voor altijd kan veranderen.

Eva García Sáenz de Urturi (1972) werd geboren in Victoria en woont sinds haar vijftiende in Alicante, waar ze aan de universiteit werkt. Haar eerste boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en het werd online een grote bestseller. De serie van De witte stad verschijnt in het Spaans bij Planeta en deze boeken zijn inmiddels in alle vormen en via alle platforms een fenomenale bestseller geworden.Van De Witte stad-serie zijn al 150.000 boeken verkocht.

Geen opmerkingen: