30 mei 2022

Kostschool vol verdachten (nieuws, 2022)

Thriller van Lucinda 'Zeven Zussen' Riley   Lucinda Riley, die wereldfaam verwierf met haar Zeven Zussen-serie, overleed vorig jaar op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Desondanks ligt er nu een nieuw boek van de schrijfster in de schappen. Het is een thriller.


Het boek heet De geheimen van de kostschool en is volledig van Rileys hand. Het is de enige thriller die Riley in haar 30-jarige carrière schreef. Dat meldtt haar zoon Harry Whittaker, die de taak om de Zeven Zussen-reeks te voltooien op zich heeft genomen. Oorspronkelijk komt het werk uit 2006.

De geheimen van de kostschool speelt zich af in Norfolk in Engeland. Een pestkop wordt dood aangetroffen in zijn slaapzaal en de kostschool zit vol met verdachten. Het is aan hoofdpersonage Jazz, een rechercheur, de taak om het mysterie op te lossen.

Lucinda Riley (1965-2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan dertig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan 3,5 miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. In mei 2021 verscheen De zevende zus, dat meteen de bestsellerlijst domineerde.

AtlasHet verhaal van Pa Salt wordt het achtste deel in de bestsellerreeks. Deze wordt afgeschreven door Harry Whittaker en verschijnt in het voorjaar van 2023.

(Bron: Linda.nl)

Geen opmerkingen: