22 mei 2019

Gesignaleerd 466 (nieuws, 2019)

Daniel Cole - WolvenBij uitgeverij Luitingh-Sijthoff is vandaag de thriller Wolven verschenen. Met dit boek sluit de Britse auteur Daniel Cole de Ragdoll-trilogie af.Voor wie de serie kent, zullen de komende aanwijzingen over het nieuwe boek geen abracadabra zijn. William Fawkes’ zelfgekozen isolement wordt doorbroken vanwege de schijnbare zelfmoord van zijn goede vriend Finley Shaw. Om zijn dood te verklaren duikt Wolf samen met Baxter en Edmunds diep in het verleden van zijn vriend.

Het wordt een race tegen de klok wanneer het interne onderzoek naar Wolfs rol bij de Ragdoll-moorden steeds intenser wordt. Dan stuit Wolf ook nog op vergaande corruptie binnen het korps, en dreigt hij meer te verliezen dan alleen zijn carrière… Zullen Wolf en Baxter hun meest complexe zaak ooit overleven?

De Britse Daniel Cole (1983) werkte als ambulancebroeder. Zijn debuut Ragdoll uit 2017 maakte van Cole een 'overnight success story'. De rechten werden aan meer dan 30 landen verkocht en het boek wordt verfilmd voor tv. Het vervolg, Marionet, werd volgens de uitgever 'vol enthousiasme' ontvangen.

Geen opmerkingen: