14 mei 2019

Dichtbij en ver weg (nieuws, 2019)

Suzanne Vermeer haalt uit



De fans van Suzanne Vermeer zitten gebeiteld. Deze zomer verschijnen maar liefst drie boeken van 'haar' hand: de zomerthriller van 2019, een verhalen bundel en een minithriller. 


De nieuwe zomerthriller Het strandhuis is net verschenen. Wie deze al uit heeft, hoeft maar een paar weken te wachten op nieuw leesvoer.

Op 18 juni komt de nieuwe verhalenbundel De eilanden uit. Met zeven spannende verhalen die zich afspelen op eilanden dichtbij en ver weg. De bundel bevat tevens het winnende verhaal van de Suzanne Vermeers Schrijf je eigen vakantiethriller-schrijfwedstrijd.

En dan zijn we er nog niet, want vanaf 6 augustus is de nieuwe minithriller Zuidenwind te koop. Een bonusthriller van Suzanne Vermeer om, aldus de uitgever, 'in één dag te bingelezen'. Het decor van dit verhaal is Bergen aan Zee.

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In overleg met zijn familie is besloten om de boeken van Suzanne Vermeer voort te zetten. Alle titels van Vermeer zijn in de bestsellerlijst verschenen en twee titels werden genomineerd voor de NS Publieksprijs. Met 2,5 miljoen verkochte boeken is Suzanne Vermeer een bestsellerkanon.

Geen opmerkingen: