28 maart 2015

Niets vergeten (nieuws, 2015)

DAVID BALDACCI KOMT MET NIEUWE HELD: DE GEHEUGENMAN

De Amerikaanse bestsellerauteur David Baldacci slaat een nieuwe weg in met de introductie van een unieke hoofdpersoon. Een man met een perfect geheugen.

'De geheugenman'  is de eerste titel in een nieuwe reeks. Deze 'Baldacci' moet het ditmaal stellen zonder het bekende Washington D.C. en ook zonder complotten. De nieuwe thriller verschijnt op 12 mei bij uitgeverij A.W. Bruna.

Sinds hij bij een footballwedstrijd een harde klap tegen zijn hoofd kreeg, heeft politierechercheur Amos Decker een perfect geheugen ontwikkeld. Wanneer Decker op een nacht thuiskomt van een stakeout, vindt hij de lichamen van zijn vrouw, dochtertje en zwager. Vermoord.

Wie de dader is, blijft in de weken en maanden daarna een raadsel. Totdat een jaar later een man zichzelf aangeeft. Decker is vastbesloten om uit te zoeken wat er die vreselijke nacht precies is gebeurd. De waarheid is echter erger dan hij ooit voor mogelijk had gehouden…

Wie de schrijver David Baldacci niet kent, moet de afgelopen jaren onder een steen hebben geleefd. Zijn thrillers worden vertaald in 45 landen en wereldwijd zijn van zijn boeken meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. Onlangs verscheen van zijn hand 'The Finisher', zijn eerste fantasyroman voor jong volwassenen.

(Bron: Hebban|Crimezone)

Geen opmerkingen: