30 juni 2008

Bedrijfsongeval (nieuws, 2008)

SIGNEREN DOET PIJN

Het is een zwaar leven, dat van een bestsellerauteur. Vraag maar aan de Amerikaanse schrijfster Janet Evanovich, die heeft ondervonden dat signeersessies fysiek ongerief met zich meebrengen. Evanovich die vandaag een tournee langs zes steden afsluit om haar boek 'Fearless Fourteen' te promoten, toont haar rechterhand die in het verband zit. Gevolg van het vele signeren.

'Fearless Fourteen' is Evanovich' zeventiende thriller waarin een hoofdrol is weggelegd voor haar heldin, premiejager Stephanie Plum. Het boek staat op nummer 1 in de bestsellerlijst van USA Today.

Evanovich' stedentrip startte op 17 juni in het MGM Grand Theater in Mashantucket, Connecticutt, en trok meer dan tweeduizend fans. Grote aantallen Plum-adepten doken ook op in Omaha, Denver, Dallas, San Diego en Los Angeles. ,,Er kwamen op zijn minst duizend mensen naar elke signeersessie, die zeker vijf uur duurde'', aldus Evanovich in USA Today. ,,Veel mensen hadden vier of vijf boeken bij zich, waarin ik mijn handtekening moest zetten. De menselijke duim is niet berekend op zulke activiteiten.''

(Bron: USA Today)

Geen opmerkingen: