16 september 2010

Brede mannen (nieuws, 2010)

FIGURANTEN GEZOCHT VOOR THRILLER

Wie komend weekend even niets om handen heeft en er altijd van gedroomd heeft om in een film te spelen, moet zich wenden tot filmproducent Pupkin Film BV. Het bedrijf is namelijk op zoek naar figuranten voor de verfilming van Charles den Tex' prijswinnende thriller 'De macht van meneer Miller'.

In het boek komt communicatiespecialist Michael Bellicher (gespeeld door Daan Schuurmans) na de zelfmoord van een vrouwelijke collega een groot complot op het spoor. Terwijl Bellicher dit complot probeert te bewijzen, wordt hij plots beschuldigd van de 'moord' op zijn vrouwelijke collega. Michael slaat op de vlucht voor zowel de politie als 'veiligheidsadviseur' Theo Maassen (foto).

Voor deze serie staat onder meer een aantal draaidagen in Brussel gepland. Zaterdag 18 september wordt er gedraaid in Zwembad Neptunium in Schaarbeek. Pupkin Film BV zoekt vier brede mannen tussen de 25 en 40 jaar die als beveiliger kunnen optreden en acht sportieve mannen of vrouwen die baantjes trekken in het zwembad. Een dag later zijn er scènes in het Conrad hotel in Brussel. De productie zoekt nog een 'sjeik' (een man tussen de 25 en 60 jaar met Arabisch uiterlijk en maat 50 of 52), een hotelmanager (nette man tussen de 30 en 50 jaar) en drie brede mannen tussen de 25 en 40 jaar als beveiliger/portier.

Gegadigden kunnen mailen naar figuratiemiller@gmail.com. De vergoeding houdt niet over: die is slechts 15 euro.

(Bron: tv-visie.be)

Geen opmerkingen: