30 mei 2020

Praten over Verzwegen (nieuws, 2020)

Zoomen met Karin Slaughter 



De Amerikaanse bestsellerauteur Karin Slaughter is zo'n schrijver die geen jaar overslaat om haar fans in het buitenland te zien en te spreken. Gewoonlijk is ze tijdens de Spannende Boeken Weken in Nederlandse boekhandels te spotten. Dat gaat dit jaar niet door. Vanwege corona...


Maar maandag 8 juni is er de gelegenheid om haar te zien. Karin Slaughter wordt geïnterviewd door haar Nederlandse evenknie en drievoudig Gouden Stropwinnaar Charles den Tex. Dat gebeurt allemaal via de videobelverbinding Zoom. Geïnteresseerden kunnen er bij 'aanwezig' zijn.

Den Tex legt Slaughter tussen 19:00 en 20:00 uur het vuur na aan de schenen over haar nieuwe spannende roman Verzwegen die op 9 juni verschijnt. Het is haar twintigste boek en opnieuw een Will Trent & Sara Linton-thriller.

Naast Den Tex kunt u ook prangende vragen aan Slaughter stellen. U kunt zelf ook deelnemen aan het interview tijdens deze interactieve Zoom-bijeenkomst. Aanmelden voor dit evenement kan door een mail te sturen naar de Haarlamse Boekhandel Blokker, Bredero Boeken, Kennemer Boekhandel of De Vries Van Stockum. Vanaf 9 juni hebben de boekhandels wel speciaal gesigneerde exemplaren van Verzwegen op voorraad. 

Aanmelden: info@boekhandelblokker.nl, info@brederoboeken.nl, info@kennemerboekhandel.nl of via de site van De Vries Van Stockum. U ontvangt per mail een uitnodiging voor het evenement.

Geen opmerkingen: