01 januari 2019

Competitiedrift? (nieuws, 2019)


De Thrillerquiz is back!Na vijf jaar afwezigheid is de Thrillerquiz weer terug op De Spanningsblog. Bijna elke dag stelt deze site op zijn Twitteraccount (@despanningsblog) een vraag over het thrillergenre of over een schrijver die in dit spannende literaire hoekje de vonken uit zijn tekstverwerker rammelt. 

Vandaag, op Nieuwjaarsdag, is de eerste vraag al gesteld. Gezocht wordt naar de namen van twee schrijvers die in ieder geval gemeen hebben dat ze op 1 januari zijn geboren.

Deelname is gratis. Deelnemen is ook het belangrijkste aspect. Want prijzen zijn er niet. We doen het vooral om de competitiedrift van de thrillerlezers een beetje aan te wakkeren. Afhankelijk van de animo wordt bekeken hoe lang de quiz gegeven is. Blijkt dat we hier voor de kat z'n viool vragen zitten te verzinnen, dan trekken we snel de stekker eruit. Maar vooralsnog gaan we daar niet vanuit.

Deelnemen is eenvoudig. Surf naar het Twitteraccount van De Spanningsblog en zoek naar de quizvraag. Zorg in ieder geval dat je 'm volgt, want antwoorden is alleen mogelijk via een direct bericht (DM). In de loop van de volgende dag wordt het antwoord gegeven. Het is de bedoeling dat er eens in de week een tussenstand wordt bekendgemaakt.

Veel succes!  

Geen opmerkingen: