25 november 2016

Wordt verwacht 388 (nieuws, 2016)

MASMEIJER DOET BOEKJE OPEN

Frank Masmeijer was in de vorige eeuw een gevierde tv-presentator. Nu wordt hij verdacht van de smokkel van honderden kilo's cocaïne. In het boek Frank en vrij dat in april volgend jaar verschijnt, vertelt hij 'zijn eigen verhaal'. 

Eind oktober 2014. Bij voormalig NCRV-coryfee Frank Masmeijer wordt langdurig aangebeld. Voor zijn deur staat een groep mannen. Voor hij het weet wordt Masmeijer voor de ogen van zijn vrouw en twee dochters in de boeien geslagen.

De oud-presentator van programma's als Dinges en de Holidayshow en voormalig semi-professioneel voetballer, zanger en horecaondernemer wordt verdacht van grootschalige drugshandel. Masmeijer zou ruim 400 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen het land in hebben proberen te smokkelen. Acht maanden zat hij hiervoor in voorarrest in een Belgische gevangenis, tot zijn vrijlating in juli 2015. Nu is hij in afwachting van zijn vonnis.

Hoe kan een tv-persoonlijkheid als Masmeijer na zijn gloriejaren bij de tv zo'n misstap maken. Of is hij daadwerkelijk onschuldig? Nu is het woord aan hem. Dat doet hij in Frank en vrij, een publicatie van Xander Uitgevers, die zo'n beetje tegelijkertijd met de uitspraak van de rechtszaak in de boekhandel ligt.

Bron: Brochure uitgever

Geen opmerkingen: