25 november 2016

Waar is Coco? (nieuws, 2016)

UITGEVER PROMOOT THRILLER 'OP PERSOONLIJKE TITEL'

Uitgeverij Boekerij liet de postbode deze week bij tal van boekhandelaren, recensenten en bloggers een opvallend cadeau door de brievenbus duwen: een thriller met hun eigen naam in de titel. Met de actie wilde Boekerij extra aandacht genereren voor de nog te verschijnen thriller Waar is ze? van Alex Marwood. 

Uitgever Maaike le Noble verklaart de actie nader in Boekblad. ‘Wij geven heel veel boeken uit en soms zit er iets tussen waarvan je tegen iedereen wilt zeggen: dit móét je lezen.’ Waar is ze? is volgens Le Noble zo’n boek. Daarom besloot de uitgeverij om ruim voor de verschijningsdatum op een bijzondere manier aandacht te vestigen op het boek.

Volgens Le Noble is Marwood een bestsellerauteur in Groot-Brittannië, de VS en Scandinavië. Het boek, dat op 17 januari verschijnt, draait om het meisje Coco, dat tijdens een familieweekend in het vakantiehuis van haar ouders verdwijnt. Haar ouders zijn rijk en ­invloedrijk, net als alle vrienden met wie ze op vakantie zijn dat weekend aan zee. Desondanks wordt Coco niet teruggevonden. Twaalf jaar later komt het gezelschap weer bij elkaar voor een herdenkingsweekend.

Bron: Boekblad

Geen opmerkingen: