19 juli 2017

Achter het katheder (nieuws, 2017)

Voor twee tientjes naar Dan BrownDan Brown komt naar Nederland. De Amerikaanse bestsellerauteur zal onder andere op zondag 22 oktober in Paradiso in Amsterdam een lezing geven over zijn nieuwe boek Oorsprong.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff organiseert dit evenement in samenwerking met The John Adams Institute. Eerder in oktober, op de derde om precies te zijn, verschijnt Dan Browns langverwachte nieuwe thriller Oorsprong. De thriller zal in een aantal landen op dezelfde dag verschijnen.

Brown heeft professor Robert Langdon opnieuw de hoofdrol toebedacht. Ditmaal speelt het verhaal zich volledig af in Spanje, en wel in Madrid, Barcelona, Sevilla en Bilbao, de stad van het Guggenheim Museum. Dan Brown weeft in Oorsprong wederom een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een volgens de uitgever 'razend spannende thriller'. De frisse draai die Brown er ditmaal aan geeft, is dat hij ook moderne kunst en innovatieve technologie flink de ruimte geeft.

De thrillers van Dan Brown worden in 56 landen uitgegeven en er zijn meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 5 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

De kaartjes voor de lezing zijn verkrijgbaar via www.john-adams.nl. Kaartprijzen variëren van 13 euro (John Adams leden), tot 15 euro (studenten) en 19 euro (overige). Voor vijf euro meer kun je vanaf 3 oktober het boek bemachtigen. Het complete programma van het bezoek van Dan Brown wordt eind augustus bekendgemaakt op de site www.danbrown.nl.

Geen opmerkingen: