20 juli 2017

Gesignaleerd 420 (nieuws, 2017)

Allison Brennan - Fatale kus


Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 25 juli Fatale kus van Allison Brennan. Het is de tweede thriller over FBI-agente Lucy Kincaid.

Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt.

Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

De Amerikaanse schrijfster Allison Brennan (1969) vindt dat het leven te kort is om je te vervelen, dus baarde ze vijf kinderen en schrijft ze drie boeken per jaar. Van voormalig adviseur van justitie in Californië is ze in korte tijd uitgegroeid tot een bestsellerauteur van ruim twintig boeken, voornamelijk romantische thrillers, en talrijke korte verhalen. In Nederlandse vertaling verscheen eerder haar thriller Tot de dood ons scheidt

Geen opmerkingen: