18 oktober 2022

Gesignaleerd 565 (nieuws, 2022)

Karen Rose - Genoeg gezegd
Op 4 oktober verscheen bij uitgeverij De Fontein Genoeg gezegd van Karen  Rose. In deze thriller volgen we Mercy, die jaren geleden ontsnapte uit de sekte waarin ze opgroeide. Nu weet de sekteleider dat ze zijn geheimen op het spoor is en zet hij alles op alles om haar terug te halen...

Hij doet er alles aan om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend...

Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar achtervolgen.

Wanneer haar broer, FBI-agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Sokolov, die haar gerechtigheid belooft.

Maar Ephraim krijgt lucht van hun missie en nu hij weet dat Mercy zijn geheimen op het spoor is, zal hij er alles aan doen om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend…

Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. De schrijfster woont en werkt in Florida.

Benieuwd? Hier staat een leesfragment. 

Geen opmerkingen: