06 oktober 2022

Volledige stilte (nieuws, 2022)

Een jongetje in de sneeuw
Op 18 januari verschijnt De logé van Heather Gudenkauf bij HarperCollins Holland. De uitgeverij noemt het boek 'een bloedstollende locked room-thriller met een winters tintje'.

Gudenkaufs debuutthriller In stilte gehuld betekende haar internationale doorbraak en stond 22 weken in de bestsellerlijst in Amerika. Haar nieuwe boek De logé is verkozen tot Thriller van de Maand bij Barnes & Noble, Apple Books en Amazon, en heeft meerdere weken in de New York Times-bestsellerlijst gestaan.

Wylie Lark vindt het helemaal niet erg als ze ingesneeuwd raakt. Ze heeft zich namelijk teruggetrokken in een authentieke, afgelegen boerderij om haar nieuwe boek te schrijven. En een gezellig haardvuur en volledige stilte zijn precies wat ze daarvoor nodig heeft.

Het zou een perfecte setting zijn, ware het niet dat decennia eerder in dit huis twee mensen in koelen bloede zijn vermoord en een meisje spoorloos is verdwenen.

Als de storm erger wordt, komt Wylie vast te zitten en wordt ze achtervolgd door voorvallen uit haar eigen verleden. Dan ontdekt ze buiten in de sneeuw een jongetje. Wylie neemt het kind in huis, maar al snel wordt duidelijk dat ze niet alleen zijn…

Heather Gudenkauf is een New York Times- en USA Today-bestsellerauteur van acht spannende boeken. Haar werk wordt in meer dan 20 landen gepubliceerd. Samen met haar gezin en hond woont ze in Iowa.

Geen opmerkingen: