19 februari 2021

Wordt verwacht 480 (nieuws, 2021)

Zussen Nagelkerke bezorgen nanny doodsangstenOp 12 april verschijnt bij uitgeverij HarperCollins Holland De perfecte engel van Eva Nagelkerke. Daarin accepteert nanny Lisa een baan die ze beter niet had kunnen nemen. 


Ze kijken naar me. Elke nacht.

Noodgedwongen accepteert Lisa een baan als inwonende nanny. Ze moet wel, want na een heftige relatiebreuk staan zij en haar dochtertje op straat.

Gelukkig blijkt Bo, het meisje voor wie ze moet zorgen, een schatje. Toch bekruipt Lisa al snel een unheimisch gevoel. Is die extreme bezorgdheid van Bo’s moeder wel normaal? En waarom wordt het meisje elke nacht gillend wakker?

Wanneer Lisa merkt dat er iemand aan haar spullen komt en ze dreigende appjes ontvangt, wordt het duidelijk: iemand wil haar uit de buurt hebben. Ze moet hier weg, maar kan ze de weerloze Bo wel achterlaten?

De uitgever: 'In De perfecte engel zet Eva Nagelkerke de lezer keer op keer op het verkeerde been. Spannend tot op de laatste pagina!'

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Samen schrijven ze psychologische thrillers 'vol onderhuidse spanning en met levensechte personages'. De twee werden geboren in Amsterdam en groeiden op in een dorpje aan de Loosdrechtse Plassen. Hun eerste gezamenlijke boek Te Koop schreven ze als Eva Monté en verscheen in 2015. Na het verschijnen van hun tweede boek (Zwaartekracht) schreven zij twee seizoenen van de Storytel Original de Mooiste Tijd van je Leven, voorgelezen door Abbey Hoes. In oktober 2019 verscheen hun psychologische thriller Stille Wateren

Geen opmerkingen: