17 oktober 2019

Verhalenverteller (nieuws, 2019)

John Grisham op Nederlandse praatstoel



Ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe boek De onschuldigen zal John Grisham voor het eerst in zijn carrière Nederland bezoeken. Fans die de schrijver in levenden lijve willen zien, krijgen daartoe volgende maand de gelegenheid. 


Twan 'voor al uw presentatieklussen' Huys gaat op dinsdagavond 19 november in gesprek met de Amerikaanse bestsellerauteur. Voor het aanwezige publiek is er gelegenheid om vragen te stellen. Dit evenement vindt plaats in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam.

Grisham is van 17 tot en met 20 november in Nederland. A.W. Bruna-uitgever Steven Maat is als een kind zo blij met de komst van de schrijver. 'John Grisham is zonder twijfel een van de allerbelangrijkste thrillerauteurs van de afgelopen decennia. Wij zijn er meer dan trots op dat we vanaf het begin zijn Nederlandse uitgever zijn geweest en kijken ernaar uit om hem volgende maand in Nederland te verwelkomen. Het zal een unieke kans voor al zijn fans zijn om deze begenadigde verhalenverteller live aan het woord te horen.'

Grisham is de auteur van meer dan dertig thrillers en romans, waarvan er vele werden verfilmd. Als thrillerschrijver debuteerde hij in 1988 met De jury, maar het was zijn tweede boek Advocaat van de duivel waarmee hij definitief zijn naam vestigde als 'de koning van de legal thriller'.

Sinds de publicatie van De jury heeft Grisham elk jaar een thriller geschreven, die stuk voor stuk bestsellers werden. Over de hele wereld zijn er meer dan 300 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht, in meer dan 40 talen.

Tickets voor de avond zijn te koop voor € 11,20. Een waarschuwing van de organisatie: 'Let op! Dit evenement is in het Engels.'

Geen opmerkingen: